UlRi4You

We do excellence right!

ULRI4YOU Academy

U bent op zoek naar een opleiding op het gebied van innovatie of continue verbeteren?

Dan bent u aan het juiste adres, omdat:

  • Wij geloven in excelleren in de dienstverlening naar studenten,
  • Door ze op passievolle wijze te trainen,
  • Om zowel hun product of dienst, met maximale focus op klantwaarde, te ontwikkelen en (continue) te verbeteren.

Onze opleidingen en trainingen zijn gericht op studenten die het beste uit zichzelf willen halen. Maak kennis met onze opleidingen en workshops op het gebied van organisatieverbetering, kwaliteitsmanagement en continue verbeteren die leiden tot inzichten die meteen toepasbaar zijn in uw organisatie. 


Onze opleidingen en trainingen


Lean Yellow Belt

Proces verbeteren wordt steeds meer als een vaardigheid gezien. De Lean Yellow Belt training helpt u deze vaardigheden bij te brengen. Na de training bent u in staat om processen te analyseren en te verbeteren aan de hand van het 5-stappen model van Womack. Een professional opgeleid op Lean Yellow Belt niveau is een praktijkgerichte procesverbeteraar die in staat is om met een team zijn of haar afdelingsprocessen te optimaliseren. 

Lean Green Belt

Lean Green Belts zijn de kartrekkers en projectleiders van verbeterprojecten. De Lean werkwijze is erop gericht om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen (muda). Door slim en efficiënt te werken gaan de kosten omlaag, wat leidt tot een verbetering van klantbeleving en bedrijfsresultaat. 

Lean2ISO

Kwaliteitsmanagement en het verbeteren van processen wordt steeds meer als een vaardigheid gezien en om deze reden hebben wij de Lean2ISO methode ontwikkeld. LEAN2ISO is een methodiek voor het verbeteren van processen, die je op verschillende manieren in te zetten. 

Intern auditen 

U leert hier om te kijken hoe goed het gaat. Auditen is leuk en leerzaam en tijdens deze training krijgt u kennis en vaardigheden aangereikt om een interne audit procesgericht te kunnen uitvoeren. Dit betekent dat u na de training in staat bent om effectief de processen in uw organisatie te kunnen auditen en waar nodig verbeteringen te zien. 

Lean Strategic 

Als manager wil je met Lean  aan de slag. Wat kun je ermee bereiken? En welke taken worden van je verwacht als leidinggevende in een Lean Six Sigma organisatie? Deze opleiding is speciaal bedoeld voor leidinggevenden. 

MasterClass Business Model en Strategie

Tijdens deze gaat u met uw Business Model aan de slag om resultaatgericht, met de leiding en sleutelpersonen van uw bedrijf, vanuit verschillende disciplines uw business model door te lichten of te vernieuwen. Het business model combineert op een unieke manier de visionaire  ‘heisessie’, met brainstormen vanuit verschillende disciplines en een actiegerichte ‘hands-on’ aanpak. Uw resultaat is een unieke combinatie van innovatie door een combinatie van creativiteit, inventiviteit en een nieuwe strategische koers. 

MasterClass Management Systemen en processen

Tijdens deze MasterClass gaan we aan de slag met ‘het optimaliseren en realiseren van een excellente bedrijfsvoering dat steeds weer in staat is efficiënt en doelmatig producten en diensten te maken en leveren waar klanten om vragen'.

MasterClass Lean auditen

Bij Lean audits gaan we vooral kijken of we de goede dingen doen, voor het wegnemen van verspillingen, het toevoegen van waarde voor de klant en nadruk op continu verbeteren. Tijdens de Lean audit leer je te kijken waar zitten er verspillingen en gooien we geld over de balk, waar doen we teveel of te weinig. Hoe gaan we om met talent en vaardigheden in onze organisatie en zijn de verantwoordelijkheden duidelijk belegd? De Lean auditor begeleidt dit proces en leert het team hoe de tools gebruikt kunnen worden om de processen te verbeteren.

Workshop Kaizen events

Kaizen is de ruggegraat van Lean en continue verbeteren. Bij de MasterClass Kaizen events leert u om continu verbeteren een deel te maken van uw bedrijfscultuur. U leert de belangrijkste elementen en structuur van een Kaizen event en hoe u dit kunt implementeren.

Workshop Lean dagstart

De training start met een simulatie van het bespreken van problemen en verbetervoorstellen waarbij we coachen op het toepassen van de juiste gesprekstechnieken en samen met u invulling geven aan de rollen die van belang zijn. Daarna gaan we in op de belangrijkste succesfactoren. Daarna gaan we aan de slag op de eigen afdeling om tot een eerste opzet te komen van het eigen verbeterbord en waarbij nogmaals theorie en praktijk worden gecombineerd. 

Workshop Lean Value Stream Mapping

Value Stream Mapping (VSM) is een methode in Lean die gebruikt wordt om fysieke- en informatie processen in kaart te brengen. VSM brengt op eenvoudige wijze verbeterpunten of “verspillingen” aan het licht. Het is dus een instrument dat een belangrijke positie inneemt bij het proces verbeteren. 

Workshop Lean 5S

U maakt kennis met 5S en past deze kennis direct toe in uw organisatie. Daarnaast krijgt u ook een effectieve assessment tool aangereikt. Allereerst krijgt u de theorie en het stappenplan uitgelegd. Daarna gaan we met 5S aan de slag in de praktijk! 


E-mailen
Bellen
Map
Info