UlRi4You

We do excellence right!

Bij onze workshops en trainingen gaan we samen op een creatieve en actieve manier aan de slag.  Vooraf bespreken we wat u wil bereiken en aan de hand hiervan ontwerpen we de voor u op maat gemaakte workshopLean

Business model en strategie

Robuuste en vloeiende processen

Sterk presterende teams

Lean awareness

De Lean awareness is onze introductie in Lean. In slechts één dag leggen we je uit wat Lean is, waar het vandaan komt en welke principes aan de basis staan van het succes. In kort tijdsbestek maak je kennis met de belangrijkste instrumenten en gaan we het door middel van een game ook direct toepassen in de praktijk. 

Wat is je business model en strategie

Waarom verkopen we dit product nog? Is ons bedrijf nog toekomstbestendig? Bij al deze vragen gaat het erom of je als bedrijf meerwaarde creëert. Hoe ziet uw business model eruit hoe kunt u het verbeteren zodat de organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaat? Leer de juiste vagen stellen en de juiste tools gebruiken. Hoe kunt u uw business model vernieuwen zodat uw organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaat?

Werkplek die voor je werkt

De werkplek verbeteren doen wij met 6S. Dit is een methode die je helpt je werkplek beter te organiseren. Of dit nou een computer, kantoor of een magazijn. Wij helpen je deze methode op de juiste manier toe te passen. Door medewerkers te betrekken, en samen de stappen temet behulp van een game of op de werkplek te doorlopen.

Sterk presterend team

Zeg eens eerlijk. Je medewerkers. Is het een losse groep met mensen of een hecht team? Weet je wat er speelt in je team? Vraag vandaag nog de workshop Sterk Presterend Team aan en verbeter je teamsamenwerking. En daarmee je teamprestatie.

Lean Practioner

De Lean Practioner zijn de kartrekkers en projectleiders van verbeterprojecten. De Lean werkwijze is erop gericht om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen (muda). Door slim en efficiënt te werken gaan de kosten omlaag, wat leidt tot een verbetering van klantbeleving en bedrijfsresultaat. 

Krijg weer focus

Leef jij in de waan van de dag en ga je elke avond met een vol hoofd naar huis? Vraag vandaag nog de workshop Krijg weer Focus aan en leer hoe je je werk weer terug brengt tot de kern en weer focus en richting krijgt..

Brown Paper sessie: breng je waardestroom in kaart

Via deze hands-on workshop leer je zelf een waardestroomanalyse te maken. Dit geeft inzicht in hoe en wanneer waarde gecreëerd wordt voor de klant. Met andere woorden laat het zien hoe de waarde door de processen stroomt. Door deze workshop breng je op eenvoudige wijze verbeterpunten of “verspillingen” in je processen aan het licht. 

Effectief communiceren met de dagstart

Leer hoe je met de dagstart effectief communiceert in je team. Vraag nu de workshop aan en steek voortaan in 15 minuten de thermometer in de hot topics: je doelen, cliënten, team, de taakverdeling, lopende verbeterideeën, successen, acties. In de dagstart komt alles samen, het wordt je motor om continu te verbeteren!

Lean Strategic

Als manager wil je met Lean aan de slag. Wat kun je ermee bereiken? En welke taken worden van je verwacht als leidinggevende in een Lean Six Sigma organisatie? Deze opleiding is speciaal bedoeld voor leidinggevenden. 

Wat wil de klant eigenlijk

Wie is je klant en welke behoefte heeft hij? Weet je het echt precies en heb je je diensten hier exact op afgestemd? Vraag vandaag de workshop nog aan en ervaar de uw waardepropositie.

Management Systemen en processen

  Tijdens deze MasterClass gaan we aan de slag met ‘het optimaliseren en realiseren van een excellente bedrijfsvoering dat steeds weer in staat is efficiënt en doelmatig producten en diensten te maken en leveren waar klanten om vragen'.

Continue verbeteren met Kaizen

Kaizen is de ruggegraat van Lean en continue verbeteren. Bij deze workshop leert u om continu verbeteren een deel te maken van uw bedrijfscultuur. U leert de belangrijkste elementen en structuur van een Kaizen event en hoe u dit kunt implementeren.


E-mailen
Bellen
Map
Info